SPEDITØR-/KØRSELSDISPONENTELEV

OM VIRKSOMHEDEN

Skive Køletransport er en vækst-ende transportvirk­somhed, som tilbyder køle-/fryse- og stykgods-transport primært i Danmark. Vi har hovedkontor i Hobro og har ca. 200 dygtige medarbejdere ansat, som alle arbejder målrettet og løsnings-orienteret mod at til­byde vores kunder den allerbedst service.

Vores vognpark består i dag af 120 egne lastbiler (trækker-trailere) og i begyndelsen af 2020 udvidede vi virksomheden med et stort køle-/fryselager i Horsens.

KONTAKT

TELEFON

Kontakt vores HR-afdeling på
97 53 62 11

WEBSTED

www.skivekoeletransport.dk

MAIL

job@skivekoeletransport.dk

FACEBOOK

Skive Køletransport A/S

SPEDITØR-/DISPONENTELEV

Vi tilbyder en spændende og alsidig elevplads på vores hovedkontor i Hobro, hvor du får kendskab til hele speditionsprocessen, lige fra modtagelsen af kundeordren til godset er leveret. I tæt samarbejde med din teamleder får du et selvstændigt ansvar for dine opgaver, og din hverdag vil byde på mange spændende udfordringer.

OM STILLINGEN

Vi har mange biler på vejene, hvilket stiller store krav til den daglige disponering af gods for vores kunder. Du får oplæring og viden indenfor følgende opgaver:

 • Disponering og planlægning af kørsel/opgaver for bilerne
 • Økonomien bag kørslen og disponeringen
 • Personaleledelse af chauffører
 • Daglig kontakt til kunder, vognmænd og chauffører
 • Optimering af den generelle disponering i samarbejde med chauffører og vognmænd for maksimalt udbytte af vores biler

Din succes i din læring afhænger af din evne til at samarbejde og kommunikere, så alle er opdaterede på processerne, samt at kunne minimere tomkørsel og optimere driften af bilerne.

OM DIG

Vi forestiller os, at du har afsluttet uddannelsen som logistikøkonom. Handelsøkonom eller evt. faglært chauffør, men vigtigst er det, at du har interesse og flair for transportbranchen. Yderligere er det vigtigt at du har følgende kompetencer:

 • Har en god geografisk forståelse af Danmark
 • Er struktureret, vedholdende og initiativrig
 • Er empatisk og god til at kommunikere
 • Er en erfaren bruger af IT (Office-pakken)
 • Læser og skriver flydende dansk
 • Taler engelsk og kendskab til tysk vil være en fordel

DINE KOMMENDE KOLLEGAER FORTÆLLER …

På vores kontor i Hobro er vi 17 disponent-kolleger fordelt over hele døgnet med ansvar for den daglige disponering. Hver især er vi gode til at planlægge og tilrettelægge vores egen arbejdsdag samtidig med at vi har det sjovt og er gode til at hjælpe hinanden. Vi lægger meget vægt på samarbejde og god kommunikation.

ANSØGNING OG SPØRGSMÅL

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Bjærge på +45 96 14 28 32. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt markeret med ’Speditør-/disponentelev’. Ansøgningen sendes til job@skivekoeletransport.dk.

Kundelogin