KØRSELSDISPONENT TIL WEEKEND

Skive Køletransport er nu en del af DFDS, hvor vi forsat vil tilbyde de services du kender.

OM VIRKSOMHEDEN

Skive Køletransport er en vækstende transportvirk­somhed, som tilbyder køle-/fryse- og stykgods-transport primært i Danmark. Vi har hovedkontor i Hobro og har ca. 200 dygtige medarbejdere ansat, som alle arbejder målrettet og løsningsorienteret mod at til­byde vores kunder den allerbedste service.

Vores vognpark består i dag af 120 egne lastbiler (trækker-trailere) og i begyndelsen af 2020 udvidede vi virksomheden med et stort køle-/fryselager i Horsens.

KONTAKT

TELEFON

Kontakt vores Transport- og Logistikchef
24 75 44 33

WEBSTED

www.skivekoeletransport.dk

MAIL

job@skivekoeletransport.dk

FACEBOOK

Skive Køletransport A/S

KØRSELSDISPONENT TIL WEEKEND

Har du interesse for transportbranchen og ønsker at arbejde med logistiske løsninger og service af forretningens kunder? Så er du muligvis vores nye kollega.

Vi søger en kollega, der selvstændigt kan varetage hele speditionsprocessen fra modtagelse af ordre til fragten er leveret hos kunden. Som disponent hos os, vil du være en del af et uformelt og energisk arbejdsmiljø med hjælpsomme kollegaer samt en attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring

 

OM STILLINGEN

Som kørselsdisponent hos Skive Køletransport vil din primære opgave være den daglige drift og disponering af vejtransport nationalt og bl.a. sikre løbende omkostningsstyring og -optimering. De primære opgaver vil også indebære:

  • Daglig dialog med chauffører og kunder
  • Disponering af gods og biler
  • Udformning af læsselister
  • Opfølgning på leveringsterminer og performance

 

DIN PROFIL OG KOMPETENCER

Til denne stilling søger vi en erfaren kørselsdisponent, da weekendarbejde stiller høje krav til den selvstændige varetagelse af disponeringen af gods og biler, således vi imødekommer kundernes behov.
Din baggrund kan være mangeartet, f.eks. kan du være uddannet disponent, logistikøkonom, lager- og logistikoperatør eller selv have kørt som godschauffør og senere arbejdet som disponent.
For at få succes i dette job er det vigtigste, at du er initiativrig og har et positivt drive, samt at du er dygtig til at planlægge og koordinere ruter, chauffører og gods.

Vi garanterer et job i højt tempo og det er derfor væsentligt, at du er struktureret og vedholdende, samt trives i en hverdag, hvor det går stærkt. Desuden skal du være god til at kommunikere og have forståelse for forretningen og chaufførernes arbejdsopgaver. Yderligere ser vi gerne at du har:

  • Kendskab til lastbiler
  • God til IT
  • Forståelse for drift
  • God geografisk sans
  • Erfaring med logistik og disponering
  • Gode samarbejdsevner, kan arbejde selvstændigt og træffe beslutninger på egen hånd

 

ARBEJDSSTED OG TID

Stillingen er med ansættelse hurtigst muligt og løn bliver fastsat efter kvalifikationer.
Arbejdsstedet er Hobro.
Stillingen består af weekendvagter. Man arbejder torsdag til mandag hver anden uge, og har herefter fri i 9 dage.

 

Arbejdstiderne er:

Torsdag kl. 15.00 til 03.00
Fredag kl. 15.00 til 03.00
Lørdag kl. 15:00 til 15.00
Mandag kl. 15.00 til 03.00

Arbejdstiderne er til en vis grad til forhandling.

 

ANSØGNING OG SPØRGSMÅL

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Transport- og logistikchef Martin Elkjær tlf. 24 75 44 33

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt til job@skivekoeletransport.dk markeret med ’Kørselsdisponent weekend’.

Kundelogin