KØRSELSDISPONENTER

Skive Køletransport er nu en del af DFDS, hvor vi forsat vil tilbyde de services du kender.

OM VIRKSOMHEDEN

Skive Køletransport er en vækst-ende transportvirk­somhed, som tilbyder køle-/fryse- og stykgods-transport primært i Danmark. Vi har hovedkontor i Hobro og har ca. 200 dygtige medarbejdere ansat, som alle arbejder målrettet og løsnings-orienteret mod at til­byde vores kunder den allerbedst service.

Vores vognpark består i dag af 120 egne lastbiler (trækker-trailere) og i begyndelsen af 2020 udvidede vi virksomheden med et stort køle-/fryselager i Horsens.

KONTAKT

TELEFON

Kontakt vores HR-afdeling på
97 53 62 11

WEBSTED

www.skivekoeletransport.dk

MAIL

job@skivekoeletransport.dk

FACEBOOK

Skive Køletransport A/S

KØRSELSDISPONENTER TIL HENHOLDSVIS DAG-, AFTEN- OG WEEKENDHOLDET

Skive Køletransport udvider kontoret og søger erfarne kørselsdisponenter til vores hovedkontor i Hobro. Vi er på udkig efter kollegaer med erfaring indenfor national disponering og gerne indenfor temperaturfølsomt gods. Som disponent hos os, vil du være en del af et uformelt og energisk arbejdsmiljø med hjælpsomme kollegaer samt attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring.

OM STILLINGEN

Du bliver en del af en afdeling hvor samarbejde, effektiv planlægning og udvikling prioriteres højt. Vi har mange vogne på vejene, hvilket stiller store krav til den daglige disponering af gods så det store logistiske puslespil går op hver dag. Jobbet indebærer daglig håndtering af hele speditionsprocessen fra modtagelse af ordre til fragten er leveret hos kunden, omkostningsstyring og -optimering samt kontakt til kunder, vognmænd og chauffører.

Dine opgaver vil bestå af:

 • Disponering og planlægning af kørsel
 • Ansvarlig for biler og økonomi samt daglig personaleledelse af chauffører
 • Kontakt til kunder, vognmænd og chauffører
 • Omkostningsstyring
 • Daglig biloptimering i samarbejde med chauffører og vognmænd
 • Afregning af kunder samt rapportering

OM DIG

Vi garanterer et job i højt tempo og med mange bolde i luften. Det er derfor vigtigt, at du er stærk til at bevare overblikket, god til at kommunikere samt har forståelse for chaufførernes arbejdsopgaver.

Vi forestiller os, at du:

 • Er en erfaren disponent, logistikøkonom eller evt. uddannet chauffør
 • Har en god geografisk forståelse
 • Er en erfaren bruger af Office-pakken samt evt. kendskab til C5 og webbooking
 • Er struktureret, vedholdende og initiativrig
 • Har empati og er god til at kommunikere
 • Læser og skriver flydende dansk

DINE KOMMENDE KOLLEGAER FORTÆLLER …

På vores kontor i Hobro er vi 17 disponent-kolleger fordelt over hele døgnet med ansvar for den daglige disponering. Hver især er vi gode til at planlægge og tilrettelægge vores egen arbejdsdag samtidig med at vi har det sjovt og er gode til at hjælpe hinanden. Vi lægger meget vægt på samarbejde og god kommunikation.

ANSØGNING OG SPØRGSMÅL

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Peter Bjærge på +45 96 14 28 32. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt markeret med ’Disponent, + dag, aften, weekend’. Ansøgningen sendes til job@skivekoeletransport.dk.

Kundelogin