FINANSBOGHOLDER

Skive Køletransport er nu en del af DFDS, hvor vi forsat vil tilbyde de services du kender.

KONTAKT

TELEFON

Kontakt vores økonomichef Monica Gustavsen
27 22 65 04

WEBSTED

www.skivekoeletransport.dk

MAIL

job@skivekoeletransport.dk

FACEBOOK

Skive Køletransport A/S

Finansbogholder til virksomhed i rivende udvikling

 

Du bliver del af en økonomiafdeling, som med stort engagement håndterer alle bogholderiprocesser. Afdelingen er kendetegnet ved en uformel atmosfære, hvor man gerne hjælper hinanden, og hvor der altid er plads til et godt grin i en ellers travl og dynamisk hverdag. Omgangstonen er ligefrem og uformel, og udfordringer løses i fællesskab med et smil på læben.

 

Om virksomheden

Skive Køletransport A/S er en del af DFDS. Vi er en vækstende transportvirksomhed, som tilbyder køle-, fryse- og stykgods-transporter, primært i Danmark. Vi har hovedkontor i Hobro, samt satellitter flere steder i Jylland, og har ca. 275 dygtige medarbejdere ansat, som alle arbejder målrettet og løsningsorienteret på, at servicere vores kunder bedst muligt.

 

Om stillingen

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med ansvarsområder indenfor både kreditor- og debitorbogholderi.

Hovedopgaverne bliver at sikre håndteringen af leverandørfakturaer, godkendelsesprocessen, bogføring i vores ERP-system og betalinger. Desuden bliver det bogføring af indbetalinger i banken og debitor opfølgning.

Der er indgår også vedligeholdelse og afstemning af debitor- og kreditorkartotekerne. Derudover er der mulighed for at blive en del af mindre projekter og diverse ad hoc-opgaver, hvor vi naturligvis også hjælper hinanden.

 

Om dig

Du har en bogholderimæssig baggrund. Det er en fordel, hvis du har kendskab til transportbranchen, men ikke et krav. Eftersom IT er en væsentlig del af hverdagen, skal du have et indgående kendskab til bl.a. Office-pakken og specielt Excel.

Som person har du et godt humør kombineret med et højt service- og kvalitetsniveau. Du er omhyggelig, ansvarsbevidst, selvkørende og har en udbredt situationsfornemmelse.

Vi vil altid gerne forbedre os, og du skal være ikke bange for at udfordre vores måde at arbejde på, så vi kan blive endnu dygtigere. Godt samarbejde internt og på tværs i organisationen ser du som en forudsætning for at nå et godt resultat.

 

Arbejdsstedet ligger i Hobro – tæt på motorvejen.

Lyder ovenstående som noget for dig, så tøv ikke med at sende din ansøgning og CV til job@skivekoeletransport.dk markeret ”Bogholder”. Ansøgningerne behandles løbende.

For yderlige information om stillingen er du velkommen til at kontakte økonomichef Monica Gustavsen på telefon 27226504.

Kundelogin