Kørselsdisponent

Skive Køletransport søger en erfaren kørselsdisponent til vores hovedkontor i Hobro. Vi er på udkig efter en ny kollega med erfaring indenfor national disponering og gerne indenfor temperaturfølsomt gods.

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed i stærk vækst, hvor der gives plads til initiativ og ansvar. Som disponent hos os, vil du være en del af et uformelt og energisk arbejdsmiljø med hjælpsomme kollegaer samt attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforskning.

 

Om stillingen

Du bliver en del af et team på 6 engagerede disponenter, hvor samarbejde, effektiv planlægning og afvikling er omdrejningspunktet. Vi har mange vogne på vejene, hvilket stiller store krav til den daglige disponering af gods og det store logistiske puslespil skal gå op hver dag.

Jobbet indebærer daglig håndtering af hele speditionsprocessen fra modtagelse af ordre til leveringen er i hus, omkostningsstyring og -optimering samt kontakt til kunder, vognmænd og chauffører.

Dine opgaver vil bestå af:

 • Disponering og planlægning af kørsel
 • At være ansvarlig for biler og økonomi samt daglig personaleledelse af chauffører
 • Kontakt til kunder, vognmænd og chauffører
 • Omkostningsstyring
 • Daglig biloptimering i samarbejde med chauffører og vognmænd
 • Afregning af kunder samt rapportering

 

Om dig

Vi garanterer et job i højt tempo og med mange bolde i luften. Det er derfor vigtigt, at du er stærk til at bevare overblikket, god til at kommunikere samt har forståelse for chaufførernes arbejdsopgaver.

Vi forestiller os, at du:

 • Er en erfaren disponent, logistikøkonom eller evt. uddannet chauffør
 • Har en god geografisk forståelse
 • Er en erfaren bruger af Office-pakken samt kendskab til C5 og webbooking
 • Er struktureret, vedholdende og initiativrig
 • Har empati og er god til at kommunikere
 • Læser og skriver flydende dansk

 

Dine kommende kolleger fortæller…

På vores kontor i Hobro er vi 16 disponent-kolleger fordelt over hele døgnet med ansvar for den daglige disponering. Hver især er vi gode til at planlægge og tilrettelægge vores egen arbejdsdag, samtidig med at vi har det sjovt og er gode til at hjælpe hinanden. Vi lægger meget vægt på samarbejde og god kommunikation.

 

Om Skive Køletransport A/S

Skive Køletransport er en vognmandsforretning, som tilbyder køle-/fryse- og stykgodstransport primært i Danmark. Vi servicerer vores kunder med både mellemtransport og distributionskørsel – alt styret af vores dygtige disponenter på kontoret i Hobro. Virksomheden blev etableret i 1978 og har igennem 40 år været kendt for et højt serviceniveau, fleksibilitet og kvalitet ud over det sædvanlige – og består i dag af 175 dygtige medarbejdere og en vognpark på 120 egne biler.

 

Ansøgning og spørgsmål

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Logistikchef Martin Elkjær på +45 96 14 45 18 eller Mike Nørskov på +45 96 14 45 10. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt markeret med ’Disponent’. Ansøgningen sendes til job@skivekoeletransport.dk.

Kundelogin